blog

‘Μάθε πως να αποκτάς…ό,τι επιθυμείς πετυχαίνοντας τους στόχους σου!’

ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ/ΔΙΑΛΕΞΗΣ

‘Μάθε πως να αποκτάς…ό,τι επιθυμείς πετυχαίνοντας τους στόχους σου!’

Κατα την διάρκεια του σεμιναρίου, ΣΤΙΣ 3, ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, απο τις δέκα το πρωί έως τις εξη το απόγευμα (10:00 – 18:00), θα μάθεις πως, για κάθε τι που επιθυμείς να αποκτήσεις ισχύουν ακριβώς οι ίδιες αρχές, με παραδείγματα επιτυχημένων ανθρώπων, τα ‘μυστικά’ τους, αλλά τι και ποιός σαμποτάρει τους στόχους σου.

Θα μάθεις τι κάνουν διαφορετικά όσοι έχουν ο,τι θέλουν και πως επεκτείνονται διαρκώς σε όλους τους τομείς της ζωής τους, εφαρμόζοντας τις ίδιες αρχές.

Ασχετα απο το αν έχεις πειστεί, μέχρι σήμερα, οτι δεν μπορείς να έχεις οτι θέλεις, οτι ‘η ευτυχία είναι κάτι το άπιαστο’, οτι ‘δεν μπορείς να τάχεις όλα’, ‘οτι περνάμε κρίση και δεν υπάρχουν χρήματα’, ‘δεν υπάρχουν άντρες’ η ‘ολες οι γυναίκες είναι ίδιες’ , ‘όλοι οι άντρες είναι ίδιοι’, ‘τα λεφτά πάνε στα λεφτά’, ‘ολοι είναι μια απο τα ίδια’, η ‘όλοι ίδιοι είναι’ κά, σε αυτό το σεμινάριο θα ανατραπούν πολλές απο τις παληές σου ιδέες και θα αναζωπυρωθούν τα όνειρά σου, θα νιώσεις ξανά οτι έχεις ελπίδα και οτι μπορείς.

Η αυριανή ημέρα απο την ημερομηνία του σεμιναρίου θάναι μια εντελώς καινούργια ημέρα για σένα, η αφετηρία μιας νέας ζωής!

Τριάντα χρόνια έρευνας, συγκέντρωσης και καταγραφής εμπειριών και γνώσεων για ολους τους τομείς της ζωής (της σχέσης με τον εαυτό μας, της σχέσης μας με το άλλο φύλο, με την οικογένεια και τα παιδιά,με την εργασία, με τους άλλους ανθρώπους και με την πνευματική μας φύση) μου δίνουν την βεβαιότητα πως αυτό το σεμινάριο θα απαντήσει σε πολλά ερωτήματά σου για την ίδια την ζωή, αλλά και θα προσθέσει αξία στην καθημερινότητά σου σε βαθμό που οταν βγείς έξω απο την αίθουσα δεν θα νιώθεις πια ο ίδιος.

Οπως για να διανύσεις μια άγνωστη περιοχή χρειάζεσαι εναν χάρτη, το ίδιο και για να αποκτήσεις την δουλειά που θέλεις, αυτοπεποίθηση, φίλους, την σχέση των ονείρων σου, μια ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια, τα χρήματα που θέλεις, καλύτερη σχέση με τα παιδιά σου, το επιθυμητό βάρος, το αυτοκίνητο η το σπίτι που επιθυμείς, η ακόμα και την επίλυση οικονομικών προβλημάτων και την αποκατάστασή τους.

Αναφερόμενος στα χρήματα, άλλωστε απασχολεί πάρα πολλούς το θέμα τελευταία, σου γνωρίζω οτι όπως και ο έρωτας δεν έχουν λογική, διαφορετικά πλούσιοι θα ήταν μόνο οι πιο μορφωμένοι, οσοι έχουν διδακτορικά και πτυχία η όσοι δουλεύουν σαν τα σκυλιά, ομως τόσο ο Μπιλ Γκέιτς όσο και ο Ωνάσης, Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Μίστερ Μακντόναλντς -με την γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων- ο Λάτσης και άλλοι πολλοί, δεν είχαν πτυχία και είχαν τον ίδιο χρόνο στην διάθεσή τους οπως κι εμείς.

Τι παραπάνω γνώριζαν και εφάρμοζαν αυτοί στην ζωή τους?

Ο,τι θέλεις μπορείς να το αποκτήσεις και ΕΣΥ, βάζοντας στόχους και επιτυγχάνοντάς τους με μια αλάνθαστη μέθοδο.

Η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης αλλά γνώσης και ικανότητας να φέρνεις τα αποτελέσματα που εσυ θέλεις στην ζωή σου.

Η τύχη, είναι απλά το άλλοθι των αποτυχημένων.

Εγω θα είμαι εκει να σου δείξω τους ‘χάρτες’ και πως να τους χρησιμοποιείς για να φτάσεις με σιγουριά στον ‘προορισμό σου’, στην ‘κορυφή’ που θέλεις να κατακτήσεις, ξεπερνώντας ολα τα εμπόδια, που είναι πλέον γνωστά και ‘χαρτογραφημένα’ και θα στα δείξω καθαρά πέρα απο κάθε αμφιβολία.

Το τίμημα για την συμμετοχή σου στο σεμινάριο αυτό είναι € 160 (εκατόν εξήντα ευρώ) στην οποία συμπεριλαμβάνονται ανοιχτός μπουφές καφέ και βουτημάτων (σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου), πλούσιο μεσημεριανό γεύμα και σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

‘Το χειρότερο πράγμα στον κόσμο δεν είναι η αποτυχία, αλλα το να μην δράς’.

Εισηγητής του σεμιναρίου Αναστάσης Μαρασλής – Συγγραφέας/Επιχειρηματίας.

Δηλώσεις συμμετοχής  στό 6944 143970 ή στο 210 4529500 (εσωτ.104) Κυρία Νταβέλη.
ή στείλτε μήνυμα στα ακόλουθα
aam @ anastasismaraslis.com
seminars @ anastasismaraslis.com
facebook : anastasis maraslis

www.titania.gr (Εδώ μπορείτε να δείτε το Ξενοδοχείο διεξαγωγής του σεμιναρίου).

About the author

Relative Posts