blog

Προβοκάτσια VS Ελευθερία

Οι προβοκάτορες που πληρώνονται, η όσοι απλά και μόνο από εσωτερική διανοητική και ψυχική διαστροφή, μισάνθρωποι κατά κανόνα, επιχειρούν έντονα και απροκάλυπτα στις μέρες μας να σαμποτάρουν τον ελεύθερο λόγο και να παραποιήσουν τεχνηέντως, με εμμέσους και άμεσους τρόπους, την εθνική μας κυριαρχία και ελευθερία, δεν μπορούν να κρυφτούν-ότι κι αν κάνουν- μια και με κάθε τους απόπειρα να λοιδορήσουν, να σπιλώσουν και να μειώσουν τις αληθινές μας αξίες – πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, φιλία -γίνονται εξόφθαλμα ορατοί και διάφανοι.

provokatsia-vs-eleutheria

προβοκάτσια vs ελευθερία

Αποτυχημένοι, χωρίς οικογένεια, πατρίδα η φίλους, μισάνθρωποι που βρίσκουν διασκέδαση στην ύβρη και στον χλευασμό των ανθρώπων του πνεύματος και της διανόησης.

Ο σκοπός τους είναι να φιμώσουν όσους μιλάνε ελεύθερα και υπερασπίζουν την αλήθεια και τις πανανθρώπινες αξίες και ήθη.
Οι αδίστακτοι αυτοί ηθικοί τρομοκράτες -με μηδενικό ηθικό ανάστημα- δεν έχουν καμία αιδώ και είναι ελεεινοί στους τρόπους τους, προκειμένου να βυθίσουν τον φιλήσυχο κόσμο στην άγνοια και τον φόβο.

Ο φοβισμένος δεν αντιστέκεται, δεν διαμαρτύρεται.

Μπορεί να τους αναγνωρίσει κάποιος παντού πια μια και έχουν αποθρασυνθεί και φέρονται και μιλάνε χυδαία, προκλητικά, με αγένεια, με επιθετικότητα, με την ανοχή των ειρηνικών και φιλήσυχων ανθρώπων που αποφεύγουν τις εχθρικές αντιπαραθέσεις και τις απειλητικές εντάσεις.

Η ανοχή που δείχνεις σε αυτή την κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων σου τους επιτρέπει να επιδεικνύουν μεγαλύτερη ασέβεια και επιθετικότητα μια και γι αυτούς το θράσος, η αγένεια, ο εκφοβισμός, η επίθεση, η διάδοση κακών ειδήσεων και οι ύβρεις είναι τα ‘μέσα’ για να δημιουργούν σύγχυση και να περνούν το ‘δικό’ τους τρομοκρατικό και διαβρωτικό ψευδές δεδομένο/μήνυμα η σκοπό να σε ελέγξουν. Κατήγγειλε και καταδίκασε τις ενέργειές τους και την συμπεριφορά τους και μην τους φοβάσαι. Είναι οι ίδιοι φοβισμένοι, βουτηγμένοι μέσα στην ανηθικότητα και την παραβατικότητα, φωνάζουν και βρίζουν για να μην αποκαλυφθούν (‘φωνάζει ο κλέφτης για να ακούσει ο νοικοκύρης’). Αισθάνονται ότι απειλούνται από τους ανθρώπους του πνεύματος και της ηθικής μια και φοβούνται μήπως τους αποκαλύψουν και τιμωρηθούν. Επιδιώκουν την σύγχυση και την άγνοια σου ώστε να μην μπορείς να σκεφτείς καθαρά και λογικά. Σε κατευθύνουν και σε παρασύρουν μέσω της ψυχαγωγίας και της εύπεπτης και συχνά κουτσομπολίστικης ‘είδησης’ στην αποχαύνωση και την διανοητική ακαμψία! Έτσι τα εκφοβιστικά τους μηνύματα καρποφορούν ευκολότερα και η προβοκάτσια τους υφαίνει τις αλυσίδες της διανοητικής φυλακής σου σε έναν κόσμο που είσαι πιόνι τους.

Μόνο επιδιώκοντας να ξαναβάλουμε τις αληθινές πανανθρώπινες αξίες στην ζωή μας, στην καθημερινότητά μας θα ανοίξουμε τον δρόμο για μια ελεύθερη και ευτυχισμένη ζωή.Τότε θα μπορέσουμε να αναδημιουργήσουμε μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανεξάρτητη, ατρόμητη, με ελεύθερους Έλληνες που δεν θα διστάζουν να πολεμήσουν μέχρι τέλους- αν και όποτε χρειαστεί – για αυτές τις αξίες η για τους δίκαιους και ηθικούς σκοπούς τους. Οι προβοκάτορες αυτοί που ζουν και κινούνται ανάμεσά μας – παρ’ ότι λίγοι στον αριθμό καταφέρνουν και κάνουν μεγάλο κακό στους φιλήσυχους και ειρηνικούς ανθρώπους και τους οδηγούν μέσω της τρομοκρατίας, των κακών ειδήσεων και τον εκφοβισμό στην απάθεια – αυτοί χρειάζεται να αποκαλυφθούν και να απομονωθούν! Απατρεις, Άξεστοι, Ανέραστοι, Άθεοι, Άφιλοι, Ανέντιμοι, Ακαλλιέργητοι πνευματικά, Άρρωστοι ψυχικά και ηθικά, στην πλειονότητά τους και κυρίως ΜΟΝΟΙ – όντας ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ – που προσπαθούν να πλήξουν οποιονδήποτε και κάθε τι που αποκαλύπτει τους μη επιβιωτικούς -κρυφούς σκοπούς τους, τα ήθη μας και την Αλήθεια. Αγνοούν επιδεικτικά τον πλουραλισμό των απόψεων και το δικαίωμά σου να βλέπεις και να εκφράζεσαι για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που βλέπουν η υποστηρίζουν αυτοί !

Αυτοί αποτελούν μόλις το 2% αυτού του κόσμου που επηρεάζουν όμως μια σημαντική μερίδα του συνόλου. Μην διστάζετε να τους απαντήσετε και να πείτε τις θέσεις σας χωρίς να ρίξετε το επίπεδό σας γιατί αυτό επιδιώκουν. Μην τους αφήνετε να σας φιμώνουν η να σας τρομοκρατούν αλλά δώστε τους την απάντηση που τους χρειάζεται αποκαλύπτοντας αυτούς και τους σκοπούς τους. Κρύβονται-νομίζουν – πίσω από την ανωνυμία του φέιςμποοκ η τις μάσκες που συνήθως φοράνε στις διαδηλώσεις μας, τον τύπο, πίσω από μια ιδιότητα επαγγελματική η πολιτική η χρησιμοποιούν ψεύτικα επίθετα και τόπους διαμονής η και προέλευσης ακόμη και πίσω από άτομα επιρροής και οικονομικής δύναμης, έτσι ώστε να δημιουργούν σύγχυση και να επιβάλλονται στους ανυποψίαστους φιλειρηνικούς και φιλήσυχους συνανθρώπους μας.

Όμως η γνώση και η αλήθεια κάνουν τις μάσκες να πέφτουν, οι ψευδό-ταυτότητες και η υποκρισία αποκαλύπτονται και η δικαιοσύνη στο τέλος αποδίδεται. Ο φόβος και η τρομοκρατία δημιουργεί ανελεύθερους ανθρώπους ενώ η ηθική, έντιμη και πίστη σε ανώτερες αξίες ζωή απελευθερώνει τον άνθρωπο και τον χαλυβδώνει με θάρρος και δύναμη να αντιμετωπίζει τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία όπως το φώς το σκοτάδι.

Ο Ρήγας είχε γράψει στον θούριο ‘ καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή’. Η άγνοια και ο φόβος είναι οι αλυσίδες της ατομικής φυλακής που έχουν υφάνει γύρω από τον κάθε ανυποψίαστο και φιλήσυχο άνθρωπο οι διεστραμμένοι και καταπιεστικοί προβοκάτορες.

Όταν ξεκολλήσεις από την παγίδα των διχοτομιών και της διπολικής περιορισμένης σκέψης – άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, ολυμπιακός-παναθηναϊκός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, άνδρας-γυναίκα, λευκός-μαύρος, βόρεια προάστια-νότια προάστια, πλούσιοι-φτωχοί, θα καταλάβεις τι παγίδα σου έστησαν και πως σαν το χάμστερ στον τροχό είσαι και ‘ζεις’ σε ένα κόσμο που δεν είναι δικός σου, αλλά σε ένα MATRIX!

Copyright: Αναστάσης Μαρασλής / 20-4-‘012.

About the author

Relative Posts